doTerra csatlakozás, első rendelés leadása

Kedvezményes csomagok>>>
Terméklista, árak>>>

Regisztrációhoz, első vásárlás leadásához kattints ide:  www.mydoterra.com/vilkoteam

Segítség a regisztrációhoz

1. lépés
A bejövő weboldalon kattints a CSATLAKOZZON és SPÓROLJON gombra! 

2. lépés
A következő oldal alján kattints a CSATLAKOZZON a doTerrához gombra!

3. lépés
Válaszd ki a kívánt nyelvet, kontinenst és a szállítási országot!

4. lépés
Válaszd ki: a törzsvásárló nagyker vásárlásra jogosult, de nem tud csatlakoztatni új vásárlókat, a wellness tanácsadó igen. Ezt később a webirodában is át tudod állítani egy kattintással, ha törzsvásárlóból váltani szeretnél.  

5. lépés
Töltsd ki a jelentkezési lapot! FONTOS: ékezetek nélkül add meg az adataidat név, cím. Időzónának a Brussels, Berlin, Rome GMT+1:00 -et állítsd be!  Telefon formátum: 0036703156820 

6. lépés
Ezen az oldalon vagy válassz ki egy kedvezményes csomagot (figyelj, hogy Magyar legyen a nyelv, a katalógus miatt), ebben az esetben ajándék az első éves tagsági díj, vagy válaszd ki a MAGYAR Enrollment fee-t 25 Eur, és ezután egyesével tudsz termékeket hozzáadni a kosárhoz. 

Itt tudsz hozzáadni termékeket a kosárhoz. Kezdd el beírni a kívánt termék kezdő karaktereit, és a rendszer feldobja rövid időn belül.  Terméklistát eléred ennek az oldalnak a tetején. 

7. lépés

Fizetés: javasolt bankkártyával, mert akkor azonnal feldolgozódik a rendelés és 3-5 napon belül hozza a futár, átutalás esetén +5-6 nap hozzáadódik ehhez. 

Ha segítségre van szükséged, hívj telefonon: 70 315 6820